ENG | LAT

Наручивање претплата за ваше запослене


Обавештавамо Вас да приликом поручивања права на вожњу за ваше запослене од новембра 2021. године уплате обављате искључиво преко банке Поштанска штедионица на рачун:
200-325513010100114

Правна лица месечне претплате за запослене наручују искључиво преко NSMART онлајн портала

КОМПЛЕТНО
УПУТСТВО
  

РЕГИСТРАЦИЈА

Да би могли да наручујете претплате за своје запослене неопходно је да се прво региструјете, односно отворите свој кориснички налог. Ово је потребно урадити само једном и затим приликом сваког наручивања користите исти кориснички налог.

Приликом процеса регистрације потребно је унети основне подаке о предузећу и имејл адресу. Након што на вашу имејл адресу добијете корисничко име и лозинку можете се улоговати на портал. Лозинка је генерисана од стране NSMART система и можете је променити ако желите већ после првог логовања на портал.

НАРУЧИВАЊЕ ПРЕТПЛАТА

Да би наручили претплате за запослене прво се морате улоговати на свој кориснички налог.

Следећи корак је да за своје запослене који су израдили картице, одаберете зону коју купујете. Након наручивања добићете на мејл адресу предрачун и спецификацију. Исти предрачун можете да видите и на порталу.

Обавезно пре плаћања прегледајте спецификацију и предрачун.

Уколико уочите да сте направил грешку (нисте добро одабрали зону или неком запосленом нисте требали да наручите претплату за тај месец), обратите се на мејл nsmart@gspns.rs

Уколико имате новозапослене можете да креирате нови предрачун.

Само када сте сигурни да су сви подаци тачни уплатите износ.

ОБАВЕЗНО УПИШИТЕ ПОЗИВ НА БРОЈ ПО МОДУЛУ 97 КОЈИ СТЕ ДОБИЛИ ОД ЈГСП-а. На тај начин убрзавате процес куповине!

Када евидентирамо вашу уплату, на мејл ћете добити рачун. Рачун је одмах доступан и на порталу.

Картице ће бити активне најкасније 24 сата од евиденције уплате, односно од првог у месецу за који сте купили месечну претплату.