ЛИНИЈЕ 1, 6, 7А, 7Б, 8, 11А, 11Б, 12, 13 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА 25. 03.
22.03.2018

ЈГСП Нови Сад обавештава кориснике услуга превоза да ће због одржавања полумаратонске трке у недељу, 25. марта 2018. године, у времену од 10:45 до 14:00 часова доћи до привремене измене траса аутобуса на градским линијама 1, 6, 7а, 7б, 8, 11А, 11Б, 12 и 13.
ЛИНИЈЕ 1 и 8
Аутобуси ће на Лиману 2 из Фрушкогорске улице скретаће десно у улицу Народног фронта, затим десно на Булевар ослобођења, одакле ће скретати десно на Булевар цара Лазара до Фрушкогорске улице и даље ће настављати постојећом (редовном) трасом.
Време до следећег поласка аутобуси ће издржавати на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска.
ЛИНИЈЕ БРОЈ 7а и 7б
У оба смера аутобуси ће уместо Булеваром патријаха Павла саобраћати улицама Футошки пут, Футошка, Цара Душана, Булеваром цара Лазара, Балзаковом до Народног фронта, одакле ће настављати редовном трасом.
ЛИНИЈЕ 6, 11А, 11Б и 12
Аутобуси неће саобраћати за време трајања полумаратонске трке.
ЛИНИЈА 13
Уместо Булеваром Европе аутобуси ће у смеру Детелинара-Универзитет саобраћати улицама Футошка, Цара Душана, Булеваром цара Лазара до Булевара ослобођења и даље редовном трасом.
Окретање на Лиману обављаће се тако што ће са Булевара цара Лазара десним скретањем аутобуси улазити у Фрушкогорску улицу, затим ће саобраћати Улицом Народног фронта и Булеваром ослобођења до Булевара цара Лазара, одакле ће настављати постојећом (редовном) трасом.
Време до следећег поласка аутобуси ће издржавати на стајалишту Народни фронт – Фрушкогорска.


НА ИЗМЕЊЕНИМ ДЕЛОВИМА ТРАСЕ ЛИНИЈЕ 1, 8 и 13 КОРИСТИЋЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.


 


 ЛИНИЈА 24 - ТРАЈНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
30.08.2017

Решењем градске Управе за саобраћај и путеве, а након завршетка реконструкције саобраћајне конструкције у Улици Стевана Пешића у Ковиљу, од 1. септембра измешта се траса линије број 24 Нови Сад-Ковиљ. Кроз Ковиљ аутобуси ће саобраћати улицама Лазе Костића, Стевана Пешића и Јована Павлице, те редовном трасом до окретнице (оба смера).
Стајалишта се отварају после раскрснице улица Стевана Пешића – Лале Новосела (пар), затим код раскрснице Стевана Пешића - Лазе Костића и Јовице Павлице-Стевана Пешића (смер из Ковиља).ОД 1. СЕПТЕМБРА ИЗМЕНЕ У РЕДУ ВОЖЊЕ
30.08.2017

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга превоза да 1. септембра ступа на снагу јесења организација превоза. Како би успешно биле задовољене појачане потребе за превозом у наредном периоду, организован је већи број полазака и урађене су временске корекције полазака у односу на претходне месеце. 
Од 1. септембра на снази су и поласци који су у реду вожње обележени као „ђачки“. Ови поласци привремено су били укинути због ђачког распуста.ИЗМЕШТАЊЕ СТАЈАЛИШТА У БЕОГРАДСКОЈ УЛИЦИ
15.06.2017

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве привремено се помера аутобуско стајалиште у Петроварадину у улици Београдска-Лисинског испред кућног броја 8. Од 16. јуна  до 31. децембра 2017.године за линије број 3, 3а, 9, 9а, 60, 61, 62, 64 и 69 стајалиште ће се налазити испред кућног броја 12 у  Београдској улици.
Стајалиште се помера због радова на обнови уличних фасада објеката у подграђу Петроварадинске тврђаве.