ЛИНИЈА 69 – НОВИ ПОЛАСЦИ ОД 01.12.
25.11.2020

ЛИНИЈА 69 – НОВИ ПОЛАСЦИ ОД 01.12.


Од  01.12.2020. године РАДНИМ ДАНИМА уводе се нови поласци на линији 69 од Новог Сада до Сремске Каменице (Чардак):


Поласци из НОВОГ САДА


06:35, 07:55, 14:45


Поласци из С.КАМЕНИЦЕ (Чардака)


07:10, 08:35, 15:30


 ИЗМЕЊЕНО ВРЕМЕ ПОСЛЕДЊЕГ ПОЛАСКА ИЗ ТРЖНОГ ЦЕНТРА БИГ
24.11.2020

У складу са епидемиолошким мерама којима је скраћено радно време тржних центара, ЈГСП „Нови Сад“ је ускладио превоз  са потребама путника, посетилаца и запослених ТЦ  БИГ, па је последњи полазак аутобуса на линији 17 из БИГ-а у 21:30.


Ова измена ће се примењивати све док на снази буде мера ограничења радног времена тржних центара.ЛИНИЈЕ 11А, 11Б - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ У ГУНДУЛИЋЕВОЈ УЛИЦИ
17.11.2020

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 18. до 30. новембра 2020. године одређена је привремена измена трасе аутобуских линија број 11A и 11Б. Због изградње вреловодног прикључка у Гундулићевој улици 1-3 у Новом Саду, аутобуси ће саобраћати на следећи начин:


ЛИНИЈА БРОЈ  11А 


Раскрсница улица Косовске и Павла Стаматовића – (лево) Улица Павла Стаматовића - Алмашка до Темеринске улице – (десно) Темеринска улица – (лево) Улица Јована Цвијића - редовна траса кретања.


Аутобуси на линији број 11А користе привремено стајалиште у Алмашкој улици испред к.бр.11.


ЛИНИЈА БРОЈ  11Б


Раскрсница улица Јована Цвијића и Темеринске  - (десно) Темеринска улица – (лево)  Алмашка улица - Улица Павла Стаматовића до Косовске улице – (десно) Косовска улица - редовна траса кретања.


Аутобуси на линији број 11Б користе привремено стајалиште у Алмашкој улици испред к.бр.14.


 


 ЛИНИЈЕ 5, 5Н, 21, 22, 23, 24, 30 – ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ТРАСЕ ЗБОГ РАДОВА У ТЕМЕРИНСКОЈ УЛИЦИ ОД 8. 11. (ОД 16 ЧАСОВА)
05.11.2020

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве, од 8. новембра 2020. године (од 16 часова) до 31. марта 2021.године одређује се привремена измена трасе аутобуских линија број 5, 5н, 21, 22, 23, 24 и 30 због радова на реконструкцији подвожњака у Темеринској улици у Новом Саду.
Аутобуси мењају трасу кретања на следећи начин:
ЛИНИЈЕ БРОЈ 5 и 5Н
Смер са Темеринског пута: Од раскрснице Темеринске и Партизанске улице аутобуси скрећу десно у Партизанску улицу, лево у Кисачку улицу, десно у Улицу Јована Суботића и даље настављају редовном трасом кретања.
Смер са Авијатичарског насеља: Од раскрснице улица Јована Суботића и Кисачке аутобуси скрећу лево у Кисачку улицу, десно у Партизанску улицу, лево у Темеринску улицу и даље настављају редовном трасом кретања.
ЛИНИЈЕ БРОЈ 21, 22, 23, 24 и 30
Смер са Железничке станице: Од раскрснице Булевара Јаше Томића и Кисачке улице аутобуси скрећу лево у Кисачку улицу, десно у Партизанску улицу до раскрснице са Темеринском улицом и даље настављају редовном трасом кретања.
Смер из места: Од раскрснице Партизанске и Темеринске улице аутобуси саобраћају Партизанском улицом, скрећу лево у Кисачку улицу, десно на Булевар Јаше Томића до Железничке станице.
АУТОБУСИ НА ЛИНИЈАМА БРОЈ 5, 5Н, 21, 22, 23, 24 И 30 НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ КОРИСТЕ РЕДОВНА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.ОД 01. СЕПТЕМБРА 2020. ГОДИНЕ ЈЕСЕЊИ РЕД ВОЖЊЕ И НОВА ГРАДСКА АУТОБУСКА ЛИНИЈА 3Б
31.08.2020

Од 1. септембра 2020. године, аутобуси ЈГСП "Нови Сад" саобраћаће по „Јесењем“ реду вожње. Нови ред вожње подразумева временске корекције аутобуских полазака, усклађене са потребама корисника услуга превоза у наредним месецима. Сваке године по завршетку лета потребе за јавним превозом се повећавају, због повратка са годишњих одмора, почетка школске године и сл., па у складу са тим прилагођава се и ред вожње. То значи да ће на улицама града и приградских насеља бити више аутобуса у односу на летњи ред вожње.


Новина у односу на претходни ред вожње јесте увођење нове градске линије број 3Б (ПЕТРОВАРАДИН (О.Ш. „Јован Дучић“) - ПУЦКАРОШ).


Сматрамо да ће предложени ред вожње, уз планиране капацитете задовољити превозне захтеве наших корисника.


НОВА ГРАДСКА АУТОБУСКА ЛИНИЈА БРОЈ 3Б (ПЕТРОВАРАДИН О.Ш. „Ј. ДУЧИЋ“ – ПУЦКАРОШ)


Обавештавамо вас да од 01.09.2020. год. у систему јавног превоза путника ЈГСП „Нови Сад“ почиње да саобраћа нова градска аутобуска линија број 3Б Петроварадин О.Ш. „ЈОВАН ДУЧИЋ“ - Пуцкарош. СМЕР А (Петроварадин О.Ш. „Ј. Дучић“ – Пуцкарош): Паркинг ресторана „Траг“(окретница) – Прерадовићева – Карловачки друм – Занош – Томе Маретића – Бреза - Павла Ристића.


Аутобуска стајалишта у СМЕРУ А:
ПРЕРАДОВИЋЕВА (О.Ш. „ЈОВАН ДУЧИЋ“),
ПРЕРАДОВИЋЕВА (РАЧКОГ),
ПЕТРОВАРАДИН (ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА),
ТЕКИЈЕ (БЕНЗИНСКА ПУМПА),
БРЕЗА (ТОМЕ МАРЕТИЋА). СМЕР Б (Пуцкарош - Петроварадин О.Ш. „Ј. Дучић“): Павла Ристића - Карловачки друм - Прерадовићева - Паркинг ресторана „Траг“(окретница). 


Аутобуска стајалишта у СМЕРУ Б:
БРЕЗА (ТОМЕ МАРЕТИЋА),
БРЕЗА (ПАВЛА РИСТИЋА),
ТЕКИЈЕ (НАВИП),
ПЕТРОВАРАДИН (ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА),
ПРЕРАДОВИЋЕВА (ШЕНОИНА).ЛИНИЈА 6А – ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ОД 28.01.
24.01.2020

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве Града Новог Сада, од 28. јануара 2020.године поново се пушта у саобраћај линија број 6А (Адице-ОШ “Марија Трандафил“ Ветерник), али на привремено измењеној траси због радова на изградњи доводника воде за Бегеч, које изводи ЈКП „Водовод и канализација“ у Ветерничкој улици у Адицама и Дунавској улици у насељу Фештер. До успостављања услова за кретање возила јавног превоза путника редовном трасом аутобуски саобраћај ће се одвијати на следећи начин:
СМЕР АДИЦЕ - ОШ“МАРИЈА ТРАНДАФИЛ“
Од раскрснице улица Ветерничке и Бранка Ћопића аутобуси саобраћају право Улицом Бранка Ћопића, скрећу лево у Бањалучку улицу, десно у Смедеревску улицу, десно у Улицу Симе Шолаје, лево у Улицу Бранка Ћопића, затим десно у Улицу Ћирила и Методија, лево у Улицу Фејеш Кларе, лево на Булевар Патријарха Павла, лево на Футошки пут, настављају Новосадским путем одакле скрећу лево у Дунавску улицу, десно у Паунову улицу до ОШ „Марија Трандафил“.
Аутобуска стајалишта на којима се зауставља аутобус:
- Привремено стајалиште у зони раскрснице улица Ветерничка и Бранка Ћопића
- Бањалучка-Бранка Ћопића
- Смедеревска-Бањалучка
- Симе Шолаје-Жикице Јовановића
- Ветерничка-Фештер ОШ „Марија Трандафил“.
СМЕР ОШ“МАРИЈА ТРАНДАФИЛ“ - АДИЦЕ
Од ОШ „Марија Трандафил“ аутобуси скрећу лево у Паунову улицу, затим лево у Дунавску улицу, десно на Новосадски пут, настављају Футошким путем, скрећу десно на Булевар патријарха Павла, десно у Улицу Горана Ковачића, затим Улицом Бранка Ћопића до Ветерничке улице.
Аутобуска стајалишта на којима се зауставља аутобус:
- Ветерничка- Фештер ОШ „Марија Трандафил“
- Бранка Ћопића-Симе Шолаје
- Привремено стајалиште у зони раскрснице улица Ветерничка и Бранка Ћопића.