ЛИНИЈЕ 9, 9А И 13 – ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА НА ДЕЛУ ТРАСЕ БУЛЕВАР ЦАРА ЛАЗАРА/БУЛЕВАР ОСЛОБОЂЕЊА
17.07.2018

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве привремено се мењају трасе аутобуских линија број 9, 9А и 13 због радова на изградњи вреловодне мреже на Булевару цара Лазара. Измењен режим саобраћајних линија важи од 18. до 28. јула 2018. године:


ЛИНИЈА БРОЈ 9 И 9А (ОБА СМЕРА)
Од раскрснице Булевара цара Лазара и Булевара ослобођења аутобуси саобраћају Булеваром ослобођења, Народног фронта, Фрушкогорском улицом до Булевара цара Лазара и даље настављају редовном трасом кретања.
ЛИНИЈА БРОЈ 13
Детелинара-Грбавица-Универзитет: Од раскрснице Булевара ослобођења и Булевара цара Лазара аутобуси саобраћају Булеваром ослобођења, Народног фронта, Фрушкогорском улицом до Булевара цара Лазара и даље настављају редовном трасом кретања.
Универзитет -Грбавица- Детелинара: Од раскрснице улица Јиречекова и Фрушкогорска аутобуси саобраћају Улицом Народног фронта, Булеваром ослобођења до раскрснице са Булеваром цара Лазара и даље настављају редовном трасом кретања.


НА ИЗМЕЊЕНОМ ДЕЛУ ТРАСЕ НАВЕДЕНИХ АУТОБУСКИХ ЛИНИЈА КОРИСТЕ СЕ ПОСТОЈЕЋА СТАЈАЛИШТА ДРУГИХ ЛИНИЈА.ИЗМЕШТАЊЕ СТАЈАЛИШТА НА ПОДБАРИ И ЛИМАНУ 4 ОД 10. ЈУЛА
09.07.2018

У складу са решењем Градске управе за саобраћај и путеве од 10. јула 2018. измештају се и укидају следећа стајалишта:
1. Измешта се стајалиште за издржавање времена аутобуса у зони окретнице линије број 6 на Подбари. Стајалиште се помера на локацију Трг Саве Вукосављева-Филипа Вишњића, и представља крајње стајалиште на линији број 6 у смеру са Адица.
Полазно стајалиште за јавни превоз путника на линији број 6 у смеру са Подбаре је стајалиште у улици Косовска-Јаше Игњатовића (стајалиште линије број 11б).
2. Укида се стајалиште за јавни превоз путника у Улици Иве Андрића на углу са Улицом Народног фронта. Линије број 7а и 11б ће уместо овог стајалишта користити стајалиште у Улици Народног фонта наспрам бр. 76 (последње стајалиште линије број 4, пре окретнице).


 ОД 22. ЈУНА ЛЕТЊИ РЕД ВОЖЊЕ
21.06.2018

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга да је од 22. јуна у градском, приградском и међумесном саобраћају на снази летњи ред вожње.
У односу на пролећни ред вожње, због очекиваног смањења броја путника у летњим месецима смањује се и број полазака, који су усклађени са потребама корисника услуга превоза.ЛИНИЈЕ 3 И 13 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА НА ДЕТЕЛИНАРИ
13.06.2018

Због радова на реконструкцији канализационе мреже у Улици Јанка Чмелика у Новом Саду, привремено се измештају трасе аутобуских линија број 3 и 13. Аутобуси у одласку из Улице Јанка Чмелика саобраћају улицама Орловића Павла и Миленка Грчића до Улице Корнелија Станковића и даље настављају постојећом трасом.
На измењеном делу трасе користиће се у одласку привремено сталајиште након левог скретања у Улици Облачића Рада.ЛИНИЈА 76 - ПРИВРЕМЕНА ИЗМЕНА ОД 16.06.
11.06.2018

Због извођења радова на изградњи атмосферске канализације и потпорног зида у Слободарској улици (од раскрснице са путем Лединци-Стари Лединци до Улице Јована Јовановића Змаја), од 16.06.2018. до 19.08.2018.године, на снази је привремена измена трасе аутобуске линије број 76–Нови Сад-Лединци.


Аутобуси на линији 76 кроз Лединце саобраћају Фрушкогорском улицом у оба смера, без скретања за НОВЕ ЛЕДИНЦЕ (за време наведене измене АУТОБУСИ НЕ САОБРАЋАЈУ ЗА НОВЕ ЛЕДИНЦЕ).ЛИНИЈА 24 - ТРАЈНА ИЗМЕНА ТРАСЕ
30.08.2017

Решењем градске Управе за саобраћај и путеве, а након завршетка реконструкције саобраћајне конструкције у Улици Стевана Пешића у Ковиљу, од 1. септембра измешта се траса линије број 24 Нови Сад-Ковиљ. Кроз Ковиљ аутобуси ће саобраћати улицама Лазе Костића, Стевана Пешића и Јована Павлице, те редовном трасом до окретнице (оба смера).
Стајалишта се отварају после раскрснице улица Стевана Пешића – Лале Новосела (пар), затим код раскрснице Стевана Пешића - Лазе Костића и Јовице Павлице-Стевана Пешића (смер из Ковиља).