Важна обавештења

Пакет попуста за правна лица

ЈГСП „Нови Сад“ је обезбедио пакет попуста за куповину месечних претплатних карата за запослене свим правним лицима који имају више од 10 запослених.
Ова стимулативна мера је донесена како би се повећао број запослених који користе јавни превоз, чиме би се уједно смањио број аутомобила у саобраћају и гужве у граду. С друге стране, послодавци кориштењем попуста могу да остваре значајне уштеде у трошковима превоза.
Предузећа су у односу на потенцијал и број запослених категоризована у три групе, те на основу тога могу да остваре до 20 одсто попуста за куповину претплатних карата.
Додатне информације о пакету попуста послодавци могу да добију путем мејла продаја@гспнс.рс, или телефоном на број 021/215-65-41.Регресиран превоз за ученике и студенте

Ученици и студенти који су остварили право на РЕГРЕСИРАН ПРЕВОЗ У ВОЗИЛИМА ЈГСП-а „НОВИ САД“, ДОПУНУ ПРАВА НА ВОЖЊУ ЗА СВАКИ МЕСЕЦ ОБАВЉАЈУ ИСКЉУЧИВО НА ШАЛТЕРУ БР. 14 НА АУТОБУСКОЈ СТАНИЦИ.Диференцијација цене појединачних карата

Од 05. 02. 2024. године на снагу ступа нов ценовник који подразумева диференцијацију цена појединачних карата за превоз, која се уводи у циљу стимулације путника да карте купују ван возила. Овом изменом предузеће жели да се постигне бржи улаз путника, краће задржавање на стајалишту и ефикасније поштовање реда вожње, затим максимално растерећење возача од продаје карата у аутобусу, што ће им омогућити још бољу усредсређеност на вожњу и повећати безбедност превоза. Цена појединачне карте купљене е-новчаником и даље ће остати 65 динара на градским и 110 динара на приградским линијама, док ће та иста карта уколико се купује код возача кешом бити 100, односно 150 динара. Цене претплатних карата на свим линијама остаће исте.Нова услуга плаћања превоза е-новчаником

Од 22. јануара креће нова услуга плаћања превоза путем е-новчаника, која ће значајно поједноставити наплату превоза и убрзати проток путника. Е-новчаник је неперсонализована картица на коју се уплаћују средства за једноставно плаћање превоза на валидатору у аутобусу.
Приликом уласка у возило корисник мора да прислони е-новчаник са уплаћеним средствима на валидатор (цхецк ин), након чега се на валидатору исписује порука о успешној/неуспешној валидацији.
У току је промо период у којем првих 3.000 путника, који од 15. 01. до 04. 02. сакупе пет појединачних карата, добијају е-новчаник. Сакупљених пет карата могу да се бесплатно замене за е-новчаник на продајним местима предузећа и 23 киоска „Маxим Боx“ на градским стајалиштима.
Током промо периода цена е-новчаника износи 375 динара. Е-новчаник може да се купи на продајним местима предузећа и киосцима „Маxим Боx“ на градским стајалиштима. На купљени е-новчаник корисник уплаћује новчани износ за плаћања појединачне карте у возилу. Од 22. 01. 2024. е-новчаник моћи ће да се допуни на свим продајним местима ЈГСП „Нови Сад“, на киосцима на градским стајалиштима, преко Нсмарт портала и мобилне апликације Нсмарт.
Све додатне информације о е-новчанику путници могу да пронађу на у рубрици Карте/е-новчаник.Продужено важење НСМАРТ картица

Од 17. 05. 2023. године важење НСМАРТ картица продужено је са три на пет година од дана издавања.