Linije 51a, 52, 53, 54 i 55 – Privremeno izmeštanje stajališta od 22. 05.
21.05.2024

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 22.05. do 03.06.2024. godine privremeno će biti izmeštena autobuska stajališta „Novosadski put-Zorana Radmilovića“ i „Sportski centar“. Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na Novosadskom putu, u delu od Ulice heroji sa Košara u Veterniku do Mačvanske ulice u Novom Sadu (u smeru prema Veterniku) za linije 51a, 52, 53, 54 i 55 biće postavljeno privremeno autobusko stajalište na ostrvu Novosadskog puta, naspram postojećeg stajališta „Novosadski put-Zorana Radmilovića“ (u traci za skretanje iz suprotnog smera) i privremeno autobusko stajalište na ostrvu Novosadskog puta, naspram postojećeg stajališta „Sportski centar“ (u traci za skretanje iz suprotnog smera).Zatvaranje puta Sviloš – Grabovo
14.05.2024

Zbog asfaltiranja deonice lokalnog puta Sviloš – Grabovo, autobusi koji saobraćaju do i iz Grabova od 15. do 18. maja 2024. godine u periodu od 07:30 časova do 17:00 časova saobraćaće do i iz Sviloša.
Mapu izmena pogledajte OVDE.Linija 43 - Dodatna izmena dela trase na polascima koji saobraćaju preko Tankosićeva
29.03.2024

Od 03. 04. 2024. godine polasci na liniji broj 43 (Novi Sad-Stepanovićevo), koji po redu vožnje saobraćaju preko Tankosićeva, od okretnice u Kisaču saobraćaće novoizgrađenim putem od Svetosavske ulice do državnog puta IIA. Autobusi na navedenim polascima saobraćaće i u povratku „preko Tankosićeva“ za Novi Sad (radni dan, subota, nedelja).
Na izmenjenom delu trase su registrovana tri nova stajališta.
Smer prema Stepanovićevu:
- stajalište Kisač/Novoizgrađeni put/Svetosavska (pored novog stajališta koristiće se sva redovna stajališta na trasi, uključujući i stajalište na okretnici u Kisaču).
Smer prema Novom Sadu:
-stajalište Kisač/Novoizgrađeni put/Svetosavska
-stajalište Kisač/Mihala Kardelisa/Milana Tepića
(pored dva nova stajališta koristiće se sva redovna stajališta na trasi).Linije 42, 43 – Privremene izmene trasa na polascima kroz Tankosićevo
30.01.2024

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 31. 01. do 31. 03. 2024. godine privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija 42 i 43 (polasci kroz Tankosićevo). Zbog radova na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u Železničkoj ulici u Kisaču, autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:
Smer iz Novog Sada
Na raskrsnici Dr Janka Gombara/Benešova autobusi će skretati levo i nastavljati Benešovovom ulicom do raskrsnice Benešova/Ondreja Marčoka, skretaće desno i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice Ondreja Marčoka/Jana Kolar, skretaće desno i saobraćati Ulicom Jana Kolara do raskrsnice Jana Kolara/Mihala Kardelisa, skretaće levo u Ulicu Mihala Kardelisa i nastavljati redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase KORISTIĆE se privremena autobuska stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Ulici Ondreja Marčoka, pre raskrsnice sa Ulicom Jana Kolara (preko puta prodavnice).
Smer iz Kisača
Na raskrsnici Mihala Kardelisa/Jana Kolara autobusi će skretati desno i nastavljati Ulicom Jana Kolara do raskrsnice Jana Kolara/Ondreja Marčoka gde će skretati levo i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice Ondreja Marčoka/Benešova, skretaće levo i saobraćati Benešovom ulicom do raskrsnice Benešova/Dr Janka Gombara, skretaće desno u Ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase KORISTIĆE se privremeno stajalište u Ulici Ondreja Marčoka, odmah nakon skretanja autobusa iz Ulice Jana Kolara (kod prodavnice).
Mapu izmena pogledajte OVDE