LINIJE 2, 4, 5, 5N, 6, 10, 12, 14, 15, 17, 18, 60, 61, 62, 64 I 69
18.08.2017

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve od 19. do 27. avgusta 2017. godine privremeno se menjaju trase autobuskih linija broj 2, 4, 5, 5n, 6, 10, 12, 14, 15, 17, 18, 60, 61, 62, 64 i 69. Zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže u Jevrejskoj ulici u Novom Sadu u navedenom periodu saobraćaj će se odvijati na sledeći način:
LINIJA BROJ 2
Iz Futoške ulice autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja do terminala kod Železničke stanice. U suprotnom smeru polasci se obavljaju sa polaznog autobuskog stajališta za Rumenku, te se vraćaju istom trasom.
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajalište Bulevar oslobođenja-Jevrejska.
LINIJA BROJ 5 (oba smera)
Od raskrsnice Rumenačke ulice i Bulevara kralja Petra I autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I do Kisačke ulice, zatim desno u Kisačku, pa levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.
LINIJA BROJ 5N (oba smera)
Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Kisačke ulice, zatim skreću desno u Kisačku ulicu, pa levo u Temerinsku i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.
LINIJA BROJ 6 (oba smera)
Od raskrsnice Futoške ulice i Bulevara oslobođenja autobusi skreću desno na Bulevar oslobođenja, zatim levo u Ulicu Maksima Gorkog do Keja žrtava racije, produžavaju do Beogradskog keja i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


LINIJA BROJ 10, 14 i 15
Smer ka Centru: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara kralja Petra I autobusi skreću levo na Bulevar kralja Petra I i saobraćaju do Kisačke ulice, ulaze desnim skretanjem u Kisačku, zatim ponovo desno u Ulicu Jovana Subotića i nastavljaju do terminala u Šafarikovoj ulici.
Smer od Centra: Sa terminala u Šafarikovoj ulici autobusi saobraćaju polukružno na raskrsnici Uspenska-Jevrejska, dalje nastavljaju Uspenskom, Šafarikovom, Ulicom Jovana Subotića, skreću levo u Kisačku ulicu, pa levo na Bulevar kralja Petra, zatim desno na Bulevar oslobođenja odakle nastavljaju redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


LINIJA BROJ 12 (oba smera)
Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi saobraćaju Bulevarom Mihajla Pupina, zatim Trgom neznanog junaka i Kejom žrtava racije do Ulice Maksima Gorkog odakle nastavljaju redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


LINIJA BROJ 17
Od terminala u Šafarikovoj ulici autobusi saobraćaju polukružno na raskrsnici Uspenska-Jevrejska ulica, nastavljaju Uspenskom, Šafarikovom, Ulicom Jovana Subotića, zatim skreću levo u Kisačku ulicu, pa levo na Bulevar kralja Petra, desno na Bulevar oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


LINIJA BROJ 18 (oba smera)
Od raskrsnice Uspenske i Jevrejske ulici autobusi saobraćaju Bulevarom Mihajla Pupina, zatim Trgom neznanog junaka, Kejom žrtava racije, Ulicom Maksima Gorkog, odakle skreću levo u Stražilovsku i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


LINIJE BROJ 60, 61, 62, 64 i 69 (oba smera)
Sa Varadinskog mosta autobusi skreću desno na Trg neznanog junaka, nastavljaju Kejom žrtava racije, ulaze desno u Ulicu Maksima Gorkog do Bulevara oslobođenja i dalje nastavljaju redovnom trasom.
Na izmenjenom delu trase autobusi koriste stajališta drugih linija.


 LINIJA 74 - POVRATAK NA REDOVNU TRASU
16.08.2017

Autobusi na liniji 74 ponovo saobraćaju redovnom trasom. Linija je od 16. 08. 2017. godine bila skraćena do Mošine vile zbog rekonstrukcije saobraćajnice na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici.LINIJE 16, 31, 32 I 33
15.08.2017

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određena je privremena izmena trase autobuskih linija broj 16, 31, 32 i 33. Zbog radova na pojačanom održavanju kolovoza u Partizanskoj ulici od 16. avgusta do 31. decembra 2017. godine autobusi pomenutim linijama menjaju trasu kretanja na sledeći način:
LINIJA BROJ 16
- Smer sa Ž.stanice: Redovna trasa kretanja.
- Smer iz Pristanišne zone: Put šajkaškog odreda – (levo) Temerinska ulica – (desno) Kisačka ulica – (levo) Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.


LINIJE BROJ 31, 32 i 33 (oba smera)


-  Bulevar Jaše Tomića – (desno) Kisačka ulica – (levo) Temerinska ulica do raskrsnice sa Partizanskom ulicom - redovna trasa kretanja.


NA IZMENJENOM DELU TRASE AUTOBUSKIH LINIJA KORISTE SE POSTOJEĆA STAJALIŠTA: KISAČKA-BULEVAR JAŠE TOMIĆA, TEMERINSKA-PARTIZANSKA.


 LINIJE 1, 4, 8, 9, 9A, 12, 18A, 18B, 60, 61, 62, 64 I 69 - PRODUŽETAK IZMENA DO 28. AVGUSTA
14.08.2017

Privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 4, 8, 9, 9a, 12, 18a, 18b, 60, 61, 62, 64 i 69 zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u ulici Žarka Zrenjanina u Novom Sadu produžena je do 28. avgusta. Autobusi na pomenutim linijama menjaju trasu kretanja na sledeći način:
LINIJE BROJ 12 i 18 (oba smera)
Od raskrsnice Jevrejske ulice i Bul. Mihajla Pupina saobraćaju Jevrejskom ulicom, Bulevarom oslobođenja do Bul. cara Lazara i dalje nastavnjaju redovnom trasom.
LINIJE BROJ 1 i 8 (oba smera)
Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Stražilovske ulice saobraćaju Bulevarom Mihajla Pupina, zatim Trgom Neznanog junaka, Kejom žrtava racije i Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom.
LINIJE BROJ 9 i 9a (oba smera)
Od raskrsnice Bul. cara Lazara i Stražilovske ulice saobraćaju Bulevarom cara Lazara, zatim Kejom žrtava racije, Trgom Neznanog junaka i dalje nastavljaju redovnom trasom.
LINIJA BROJ 4 (oba smera)
Od raskrsnice Bul. oslobođenja i Jevrejske ulice saobraćaju Bulevarom oslobođenja do ulice Narodnog fronta i dalje nastavljaju redovnom trasom.
LINIJE BROJ 60, 61, 62, 64 i 69 (oba smera)
Od raskrsnice Bul. oslobođenja i Jevrejske ulice saobraćaju Jevrejskom ulicom, zatim Bulevarom mihajla Pupina do raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina i dalje nastavljaju redovnom trasom.


AUTOBUSI NA IZMENJENOM DELU TRASE NAVEDENIH AUTOBUSKIH LINIJA KORISTE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA. AUTOBUSI NA LINIJAMA BROJ 1,8,9 PORED POSTOJEĆIH STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA KORISTE PRIVREMENA STAJALIŠTA NA BUL. CARA LAZARA -ISPRED TEHNOLOŠKOG FAKULTETALINIJE 3, 7A, 7B, 18A, 18B I 13 - PRODUŽETAK IZMENA DO 31. AVGUSTA
14.08.2017

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve privremena izmena trase autobuskih linija broj 3, 7a, 7b, 18a, 18b i 13 zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Kornelija Stankovića u Novom Sadu produžava se do 31. avgusta. Na pomenutim linijama autobusi saobraćaaju na sledeći način:
LINIJA BROJ 3 (oba smera)
Raskrsnica Rumenačke i Ulice Kornelija Stankovića – (pravo) Rumenačka ulica - Rumenački put - Avijatičarska - okretnica linije broj 5.
LINIJE BROJ 7a i 7b
Kružni tok u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića - Bulevar Evrope - Hadži Ruvimova ulica – Ulica braće Popović - Rumenačka ulica - Bulevar Jaše Tomića - redovna trasa.
LINIJE BROJ 18a i 18b
Kružni tok u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića - Bulevar Evrope - Hadži Ruvimova ulica - Ulica Braće Popović - Bulevar kralja Petra I - redovna trasa.
LINIJA BROJ 13 (oba smera)
Linija će saobraćati do i od kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, a kao polazno stajalište za smer od Detelinare autobusi će koristiti autobusko stajalište na Bulevaru Evrope (zona kružnog toka).NA IZMENJENOM DELU TRASE KORISTIĆE SE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.LINIJA 35
14.08.2017

Zbog radova na rekonstrukciji kanalskog propusta u čenejskoj Ulici Vuka Karadžića, od 14. avgusta do 15. septembra 2017. godine autobusi na liniji 35 Novi Sad-Čenej saobraćaće na sledeći način:
Ulica Vuka Karadžića – (levo) Ulica Relje Savića – (desno) Partizanskom do centra mesta –(levo) Ulica Vuka Karadžića - redovna trasa do okretnice.
U povratku sa Čeneja koristi se ista, izmenjena trasom.
Izmešta se autobusko stajalište u Ulici Vuka Karadžića ispred kućnog broja 211 i postavlja se privremeno stajalište ispred broja 203.


 LINIJA 14 - PRODUŽETAK IZMENA DO 18. AVGUSTA
11.08.2017

JGSP „Novi Sad“ obaveštava putnike da je produžena izmena trasa linije broj 14 u oba smera. Zbog radova na sanaciji kolovoza u Ulici Jove Vučurevića, umesto do 11. avgusta  autobusi će saobraćati ulicom Donje Sajlovo do raskrsnice sa Ulicom Jove Vučurevića do 18. avgusta.


NA IZMENJENOM DELU TRASE U SMERU KA CENTRU KORISTIĆE SE TRI PRIVREMENA STAJALIŠTA U ULICI DONJE SAJLOVO (NASPRAM REDOVNIH STAJALIŠTA ZA SMER KA SAJLOVU).LINIJE 6, 11A, 11B - PRODUŽETAK IZMENE DO 20. SEPTEMBRA
04.08.2017

Do 20. septembra produžena je privremena izmena trase autobuskih linija 6, 11A i 11B zbog radova na rekonstrukciji vrelovodne mreže u Kosovskoj ulici.
Autobusi na liniji 6 u oba smera saobraćaće Ulicom Filipa Višnjića do okretnice na Trgu Save Vukosavljeva, a na linijama 11A i 11B Ulicom Filipa Višnjića i Trgom Save Vukosavljeva, odakle će nastavljati redovnom trasom.
Za vreme izmene koristiće se privremena stajališta u Ulici Filipa Višnjića ispred broja 11 i preko puta „TEHNIXA“, dok će se stajalište na okretnici na Trgu Save Vukosavljeva koristiti kao redovno stajalište za liniju 11a.LINIJA 52
02.08.2017

Na liniji 52 autobusi će 4. avgusta 2017. godine u periodu od 16:30 do 22:00 časa saobraćati do i od kružnog toka u raskrsnici ulica Kralja Petra I , Kralja Aleksandra i Novosadskog puta u Veterniku.
POLAZNO STAJALIŠTE ZA SMER IZ VETERNIKA JE REDOVNO AUTOBUSKO STAJALIŠTE U ULICI NOVOSADSKI PUT U ZONI KRUŽNOG TOKA (ISPRED PRAVOSLAVNE CRKVE).LINIJA 41
01.08.2017

Zbog radova na izgradnji kanalizacije otpadnih voda u pojedinim rumenačkim ulicama, od 2. do 6. avgusta 2017. godine linija broj 41 menja trasu kretanja u oba smera na sledeći način:
RASKRSNICA ULICA VOJVOĐANSKE I OMLADINSKE - OMLADINSKA ULICA – (DESNO) ULICA DR MLADENA STOJANOVIĆA – (DESNO) BAČKA ULICA DO ULICE NIKOLA TESLA - REDOVNA TRASA.