LINIJE 9, 9A I 13 – PRIVREMENA IZMENA NA DELU TRASE BULEVAR CARA LAZARA/BULEVAR OSLOBOĐENJA
17.07.2018

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve privremeno se menjaju trase autobuskih linija broj 9, 9A i 13 zbog radova na izgradnji vrelovodne mreže na Bulevaru cara Lazara. Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 18. do 28. jula 2018. godine:


LINIJA BROJ 9 I 9A (OBA SMERA)
Od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Bulevara oslobođenja autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, Narodnog fronta, Fruškogorskom ulicom do Bulevara cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
LINIJA BROJ 13
Detelinara-Grbavica-Univerzitet: Od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, Narodnog fronta, Fruškogorskom ulicom do Bulevara cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Univerzitet -Grbavica- Detelinara: Od raskrsnice ulica Jirečekova i Fruškogorska autobusi saobraćaju Ulicom Narodnog fronta, Bulevarom oslobođenja do raskrsnice sa Bulevarom cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.


NA IZMENJENOM DELU TRASE NAVEDENIH AUTOBUSKIH LINIJA KORISTE SE POSTOJEĆA STAJALIŠTA DRUGIH LINIJA.IZMEŠTANJE STAJALIŠTA NA PODBARI I LIMANU 4 OD 10. JULA
09.07.2018

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve od 10. jula 2018. izmeštaju se i ukidaju sledeća stajališta:
1. Izmešta se stajalište za izdržavanje vremena autobusa u zoni okretnice linije broj 6 na Podbari. Stajalište se pomera na lokaciju Trg Save Vukosavljeva-Filipa Višnjića, i predstavlja krajnje stajalište na liniji broj 6 u smeru sa Adica.
Polazno stajalište za javni prevoz putnika na liniji broj 6 u smeru sa Podbare je stajalište u ulici Kosovska-Jaše Ignjatovića (stajalište linije broj 11b).
2. Ukida se stajalište za javni prevoz putnika u Ulici Ive Andrića na uglu sa Ulicom Narodnog fronta. Linije broj 7a i 11b će umesto ovog stajališta koristiti stajalište u Ulici Narodnog fonta naspram br. 76 (poslednje stajalište linije broj 4, pre okretnice).


 OD 22. JUNA LETNJI RED VOŽNJE
21.06.2018

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike usluga da je od 22. juna u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju na snazi letnji red vožnje.
U odnosu na prolećni red vožnje, zbog očekivanog smanjenja broja putnika u letnjim mesecima smanjuje se i broj polazaka, koji su usklađeni sa potrebama korisnika usluga prevoza.LINIJE 3 I 13 - PRIVREMENA IZMENA NA DETELINARI
13.06.2018

Zbog radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže u Ulici Janka Čmelika u Novom Sadu, privremeno se izmeštaju trase autobuskih linija broj 3 i 13. Autobusi u odlasku iz Ulice Janka Čmelika saobraćaju ulicama Orlovića Pavla i Milenka Grčića do Ulice Kornelija Stankovića i dalje nastavljaju postojećom trasom.


Na izmenjenom delu trase koristiće se u odlasku privremeno stalajište nakon levog skretanja u Ulici Oblačića Rada.LINIJA 76 - PRIVREMENA IZMENA OD 16.06.
11.06.2018

Zbog izvođenja radova na izgradnji atmosferske kanalizacije i potpornog zida u Slobodarskoj ulici (od raskrsnice sa putem Ledinci-Stari Ledinci do Ulice Jovana Jovanovića Zmaja), od 16.06.2018. do 19.08.2018.godine, na snazi je privremena izmena trase autobuske linije broj 76–Novi Sad-Ledinci. 


Autobusi na liniji 76 kroz Ledince saobraćaju Fruškogorskom ulicom u oba smera, bez skretanja za NOVE LEDINCE (za vreme navedene izmene AUTOBUSI NE SAOBRAĆAJU ZA NOVE LEDINCE).LINIJA 24 - TRAJNA IZMENA TRASE
30.08.2017

Rešenjem gradske Uprave za saobraćaj i puteve, a nakon završetka rekonstrukcije saobraćajne konstrukcije u Ulici Stevana Pešića u Kovilju, od 1. septembra izmešta se trasa linije broj 24 Novi Sad-Kovilj. Kroz Kovilj autobusi će saobraćati ulicama Laze Kostića, Stevana Pešića i Jovana Pavlice, te redovnom trasom do okretnice (oba smera).
Stajališta se otvaraju posle raskrsnice ulica Stevana Pešića – Lale Novosela (par), zatim kod raskrsnice Stevana Pešića - Laze Kostića i Jovice Pavlice-Stevana Pešića (smer iz Kovilja).